Το 6ο Food Experience Graviera Naxos, το οποίο διοργανώνει η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (υπό την αιγίδα του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου της Αθήνας), συνεχίστηκε σήμερα για δεύτερη μέρα, με τέσσερις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης να κάνουν ζωντανή σύνδεση με τη Νάξο για χάρη της εκδήλωσης!

Το «Στούντιο με θέα» του ΑΝΤ1 «προσγειώθηκε» στη μαγευτική παραλία της Πλάκας και έμαθε για το 6ο Food Experience Graviera Naxos. Το ρεπορτάζ μετέδωσε η δημοσιογράφος του καναλιού, Φωτεινή Νάσσου, μιλώντας και με τον Πρόεδρο του Ελληνοϊταλικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Ιωάννη Τσαμίχα, ο οποίος στάθηκε ιδιαίτερα στις δράσεις του Επιμελητηρίου, μια εκ των οποίων θα είναι να κάνει τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου γνωστή και στα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας! Επίσης, ο σεφ Χρήστος Μπάρκας μαγείρεψε στον «αέρα» της εκπομπής ριζότο α λα μιλανέζε με Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.!
Δείτε το απόσπασμα: https://www.youtube.com/watch?v=5UzBSadCo_8&t=3s

Ακόμη, με φόντο τα καταγάλανα νερά της παραλίας της Πλάκας η δημοσιογράφος Μαρία Σταθοπούλου μίλησε για την εκδήλωση στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» της ΕΡΤ, όσο ο σεφ Χ. Μπάρκας ετοίμαζε μπολονέζ με ζυμαρικά paccheri και κρέμα Γραβιέρας Νάξου!
Δείτε το απόσπασμα: https://www.youtube.com/watch?v=ja3eIYu6zDg&t=2s

Επιπλέον, η δημοσιογράφος του Alpha, Ελένη Λαζάρου, ενημέρωσε, ζωντανά από την Αγία Άννα, την εκπομπή του καναλιού, «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», για το 6ο Food Experience Graviera Naxos, με τον Πρόεδρο της Ε.Α.Σ., Δημήτρη Καπούνη, να μιλά στην κάμερα για το event. Όλα αυτά, ενώ ο σεφ του Santana, Μιχάλης Καπρής, μαγείρευε εξαιρετικά πιάτα με τα προϊόντα της Ε.Α.Σ.: smoothie με γιαούρτι, τερίνα Πατάτας Νάξου με βούτυρο, Γραβιέρα και Κεφαλοτύρι, ζυμαρικά με θαλασσινά και παλαιωμένη Γραβιέρα και ζυμαρικά με Γραβιέρα και παλαιωμένο Κεφαλοτύρι!
Δείτε το απόσπασμα: https://www.youtube.com/watch?v=noIYj0-eT0c&t=7s

Τέλος, το 6ο Food Experience Graviera Naxos παρουσίασε, ζωντανά από την Αγία Άννα και… εν πλω, ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής της τηλεόρασης, Χρήστος Νέζος, στους «Δεκατιανούς» του ΣΚΑΪ! Για παρέα του είχε τον Ι. Τσαμίχα και τον Χ. Μπάρκα, που έφτιαξε ζυμαρικά με θαλασσινά και τη μοναδική Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου!

Δείτε το απόσπασμα: https://www.youtube.com/watch?v=GZ77qWmlPEY&t=4s.

Προβολή βίντεο YouTube Έμαθαν και οι «Δεκατιανοί» του ΣΚΑΪ για το 6ο Food Experience Graviera Naxos!