Για το θέμα της ψήφισης του προϋπολογισμού και του τεχνικού προγράμματος από το δημοτικό συμβούλιο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τη Δευτέρα το βράδυ μίλησε στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Λεονάρδος Χατζηανδρέου ο οποίος εξήγησε τους λόγους που η παράταξη του τα καταψήφισε.

Άσκησε κριτική στη Δημοτική αρχή τονίζοντας ότι «φόρτωσε στις πλάτες των δημοτών» με τις υπέρογκες αυξήσεις των δημοτικών τελών την τρύπα που είχε δημιουργηθεί στον προϋπολογισμό τη στιγμή που θα μπορούσε να διεκδικήσει και να λάβει χρηματοδοτήσεις για το θέμα της λειψυδρίας.

Για το Τεχνικό πρόγραμμα, είπε ότι δεν περιλαμβάνει αναπτυξιακά έργα, δεν υπήρξε συνεννόηση με τους προέδρους για την προτεραιοποίηση των έργων και με τους μηδενικούς κωδικούς τους κρατά ομήρους. Αναφέρθηκε επίσης στην καθυστέρηση ψήφισης του προϋπολογισμού και στις δυσλειτουργίες που προκάλεσε στο δήμο.

Τόνισε παράλληλα ότι επειδή τα τέλη που περιλαμβάνονται στους λογαριασμούς της ΔΕΗ δεν μπορεί να τα λάβει αναδρομικά ο δήμος με αποτέλεσμα να μην πετύχει το στόχο της είσπραξης τους και την υλοποίηση του Τεχνικού προγράμματος.