Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Θωμαή Μενδρινού στον Aegean Voice για τον Πολιτισμό στο δήμο Σύρου-Ερμούπολης «Ξεπεράστηκε ο στόχος για την επιτυχία και την προσέλκυση κόσμου» υπογράμμισε στον Aegean Voice και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη η αντιδήμαρχος Πολιτισμού του δήμου Σύρου-Ερμούπολης Θωμαή Μενδρινού, αναφερόμενη στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο νησί.

Η αντιδήμαρχος αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του Θεάτρου Απόλλων που φέτος κλείνει 160 χρόνια ζωής και στις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου στις 27 Μαρτίου. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα 19 προγραμματισμένα Φεστιβάλ του καλοκαιριού που θα πραγματοποιηθούν στην πρωτεύουσα του νομού Κυκλάδων, πολλά από οποία θα λάβουν χώρα για πρώτη φορά αλλά και στη σχέση πολιτισμού-τουρισμού. «Όλα γίνονται με σκοπό την εξωστρέφεια.

Να ενημερώνουμε εγκαίρως τον κόσμο για τα όσα θα συμβούν στο νησί μας» είπε. Η κ. Μενδρινού αναφερόμενη στην «ομάδα» Πολιτισμού της Σύρου υπογράμμισε ότι «έχουμε χτίσει υγιείς και αληθινές σχέσεις που στηρίζονται στην αγάπη μας για τον τόπο» τονίζοντας παράλληλα ότι στο γραφείο Πολιτισμού του δήμου εργάζεται μόλις ένα άτομο.