Απάντηση της ιδιωτικής ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ», μισθώτριας εταιρείας του ξενοδοχείου ”UTOPIA” μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων της μετά από συνέντευξη που δόθηκε στον Αegean Voice 107,5 σχετικά  με τον πλειστηριασμό του  ξενοδοχείου στο Κουφονήσι, που έχει περάσει στα χέρια της εταιρείας.

Υπενθυμίζουμε ότι στον Aegean Voice μίλησαν σχετικά με το θέμα  και την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι» με την Πόπη Αλιμπέρτη η πρώην ιδιοκτήτρια Ευαγγελία Σίμου Νινιού και ο σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Γιώργος Βεκρής.

Η κ. Σίμου Νινιού, ενώ παραδέχθηκε ότι νόμιμα το ξενοδοχείο και η κατοικία πέρασε μέσω του πλειστηριασμού στην εταιρεία, τόνισε ότι για να γίνουν οι οποιεσδήποτε εργασίες θα έπρεπε να εκδικαστούν και οι δικές τις ενστάσεις που έχουν κατατεθεί στα αρμόδια δικαστήρια για την ακύρωση του πλειστηριασμού.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Βεκρής αφού σημείωσε ότι «εάν δεν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες των δικαστηρίων δεν γνωρίζουμε σε ποιον ανήκει το κτήριο», διευκρίνισε ότι το θέμα ναι μεν συζητήθηκε σε συνεδρίαση της δημοτικής κοινότητας Κουφονησίου, ωστόσο δεν λήφθηκε καμιά απόφαση αφού όπως ειπώθηκε δεν είναι αρμοδιότητα του συμβουλίου υπόθεση αυτή.

Εδώ η απάντηση των πληρεξούσιων Δικηγόρων της εταιρείας:

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ..