Γιώργος Πρωτοπαπαδάκης

Λίγο πριν την μεταπολίτευση, όταν έπαιρναν τα πάνω τους τα punk,rock ,pop-dance,early rap ,soul-funk  σχήματα και σταδιακά η δημοκρατία  έβρισκε τα πατήματα της στην Ελλάδα, είδαν τα μάτια μου το φώς του κόσμου.

Μετά τα σχολικά χρόνια με πειρατές του αέρα να ποδοπατούνται στις συχνότητες , ανελέητες τριγωνομετρήσεις  από τα μακριά  χέρια της ‘’Αστυνομίας Πόλεων’’, σκάει η Disco περιχαρής και δυνατή  και όλοι επιτέλους χορεύουν.. Κάπου εκεί 2 ρόδες μου πήραν τα μυάλα…72cc-125cc-250cc-600cc….1200cc

Ακολούθως το new wave με ένδοξες 80΄s στιγμές και την hip-hop και την House να αποσπάται πετυχημένα από το mainstream με ότι παρακλάδια χωρούσε ο μουσικός νούς..

Την σκυτάλη πήρε το Grunge κίνημα καταλήγοντας στο Napster των early 00’s και τελικά στα Futuristic sounds των ημερών μας..

Φυσικά η εξέλιξη στο 2τροχο κόσμο ήταν και αυτή αντίστοιχη με θεαματικά και κλασσικά μοντέλα φέρνοντας τον κόσμο στην αγκαλιά του δρόμου ή/και του χώματος  με αντίκτυπο επί της νέας οδηγικής παιδείας..

Η παρέα όμως ήταν πάντα ίδια..The only difference between boys and men are their toys..

Τα χρόνια περνούσαν ήρθαν  σπουδές , στρατά , αγροτικά,  ειδικότητα Ορθοπαιδικής, μετεκπαιδεύσεις στην Εσπερία …μουσική και γκάζι ήταν πάντα πιστοί μου σύντροφοι κοντά σε όλα και όλους..

Ο δρόμος -η θάλασσα- με έβγαλε στην Νήσο της Αριάδνης και του κίτρου..και πάτησα στα ίχνη της ΛΕ.ΜΟ.Ν….

Και από σήμερα αρχίζουμε να ρολλάρουμε ασφαλώς και με συνέπεια ,στα κύματα της φωνής του Αιγαίου γνωρίζοντας τον προορισμό…να περνάμε καλά..