ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΛΑΕΚ 1-49 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΞΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΞΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΛΑΕΚ 1-49 ΓΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑΞΟΥ

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Νάξου θα υλοποιήσει επιμορφωτικά σεμινάρια, στα πλαίσια του προγράμματος κατάρτισης του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 1-49, με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Διάρκεια: 40 ώρες (4 ώρες ημερησίως, εκτός ωραρίου εργασίας)

Καταρτιζόμενοι:

• Εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις που απασχολούν 1-49 άτομα.
  • Άνεργοι με τουλάχιστον 50 ένσημα κατά το έτος 2017 και έως 175 ένσημα στον ίδιο εργοδότη

Επιδότηση καταρτιζομένων: 5 Ευρώ / ώρα * 40 ώρες = 200 €

Αντικείμενα Κατάρτισης:

– Υγιεινή και Ασφάλεια στο χώρο εργασίας- Οργάνωση και Διοίκηση σύγχρονης επιχείρησης- Σύγχρονες τεχνικές πωλήσεων και επικοινωνίας- marketing- Personal Branding: Ενισχύστε την προσωπική και επαγγελματική σας εικόνα- Αξιοποίηση των social media για τη διαφήμιση της επιχείρησης- Συστήματα ποιότητας στη σύγχρονη επιχείρηση- Εφαρμογές Πληροφορικής στη Διοίκηση και λειτουργία της επιχείρησης
Άλλα θεματικά αντικείμενα

Για πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων μπορείτε προσέρχεστε στο γραφείο του Συλλόγου ή να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2285024120 και μέσω e-mail στο emporikosnaxou@gmail.com

Ο Πρόεδρος                                                                                                                              Ο Γεν. Γραμματέας

Ευάγγελος Στρατούρης                                                                                                       Ευστάθιος Πολυκρέτης