Β. Θεωνάς «Το σημαντικό είναι να βγαίνουμε έξω από τα γραφεία μας και ο κόσμος να μπορεί να γίνετε κοινωνός όλων των διεργασιών και όλων των συζητήσεων»

Αποτέλεσμα εικόνας για θεωνασ βασιλησ

Ο Περιβαλλοντολόγος και Γραμματέας της δημοτικής κίνησης “Πολίτες για τα νησιά μας” Βασίλης Θεωνάς, μίλησε στις 6 Φεβρουαρίου στον Aegean Voice 107,5 και στην εκπομπή ‘’Εκατέρωθεν’’ με την Δανάη Μαύρου. Αφορμή της συζήτησης η ανοιχτή συνεδρίαση που θα πραγματοποιήσει η κίνηση ‘’Πολίτες για τα νησιά μας’’ στην Απείρανθο Νάξου την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου.

Ο κ. Θεωνάς επισήμανε ότι «η στόχευση της Γραμματείας τη κίνησης είναι να έχει εξωστρεφή χαρακτήρα και να κινηθεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Διοικητικής επικράτειας του Δήμου καθώς η Γραμματεία μας συνεδριάζει τακτικά στα γραφεία της κίνησης όμως το σημαντικό είναι να βγαίνουμε έξω από τα γραφεία μας και ο κόσμος να μπορεί να γίνετε κοινωνός όλων των διεργασιών και όλων των συζητήσεων που λαμβάνουν χώρα έξω από τα γραφεία».

Στην συνέχεια της συζήτησης τόνισε πως «οι εκλεγμένοι μας στο Δημοτικό Συμβούλιο θα κλιθούν να υποστηρίξουν μια σειρά από θέσεις επομένως, ότι θα διεκδικηθεί στο πλαίσιο του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού θα πρέπει να έχει προκύψει από μια διαβούλευση από τους Δημότες».

Κλείνοντας την συζήτηση σημείωσε πως «προσπαθούμε να ήμαστε σε συνεχή επαφή με όλους τους Δημότες ώστε να επικοινωνούμε με μια ζωντανή αλληλεπίδραση».