Β. Κατσαράς «ο Δήμος οφείλει να παρέχει τις υπηρεσίες που είναι υποχρεωμένος να παρέχει»

Αποτέλεσμα εικόνας για κατσαρασ βαγγελησ

Στον Aegean Voice 107,5 Η Φωνή του Αιγαίου στις 5 Φεβρουαρίου μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου,  Βαγγέλης Κατσαράς και στην εκπομπή ‘’Εκατέρωθεν’’ με την Δανάη Μαύρου.

Αφορμή της συζήτησης η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τα μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων.

ο κ. Κατσαράς, σημείωσε πως  «δεν μπορεί να φτάσουν επισκέπτες στη Νάξο τον Απρίλιο και να αντικρύσουν μια τέτοια εικόνα, ιδιαίτερα στο θέμα της καθαριότητας, που δεν θα είναι αυτή που πρέπει αλλιώς θα πρέπει να συστήσουμε οι επαγγελματίες έναν οργανισμό καθαριότητας για τους χώρους που μας αφορούν, αλλά τότε δεν θα πρέπει να πληρώνουμε και τέλη καθαριότητας».

 

Στη  συνέχεια της συζήτησης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί κάθε άνοιξη όταν οι επαγγελματίες προετοιμάζουν τα καταλύματά τους για τη νέα σεζόν αποδίδοντας ευθύνη στο δήμο που «δεν ήταν προετοιμασμένος την περασμένη άνοιξη να διαχειριστεί το ζήτημα των ογκωδών αντικειμένων με αποτέλεσμα το πρόβλημα που παρατηρείται να διογκωθεί ακόμη περισσότερο».

Υπογραμμίζοντας σε αυτό το σημείο, ότι «ο Δήμος οφείλει να παρέχει τις υπηρεσίες που είναι υποχρεωμένος να παρέχει και για τις οποίες πληρώνεται και παράλληλα να ενημερώσει πώς θα πρέπει να διαχειριστούν οι επαγγελματίες όσα τους αναλογούν».

Τέλος εμφανίστηκε  ιδιαίτερα επικριτικός ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου για το κυκλοφοριακό πρόβλημα που εξακολουθεί να έχει η Νάξος τους καλοκαιρινούς μήνες σε συνδυασμό με τη διαχείριση των χώρων στάθμευσης των οχημάτων και ιδιαίτερα με την πολύ επικίνδυνη κατάσταση που δημιουργείται κατά την άφιξη των πλοίων στο λιμάνι.

Κλείνοντας την συζήτηση   τόνισε «την αναγκαιότητα να θωρακιστεί ο τουριστικός κλάδος και να μη συνεχιστεί η υπερφορολόγηση με την οποία έχει επιβαρυνθεί, με πρόσφατο, το φόρο διαμονής,  καθώς ευχαρίστησε όλους όσους  συμμετείχαν στην εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου