Γ. Βρούτσης «Αν δεν υπάρχει κέρδος δεν υπάρχει κίνητρο»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ

 

Στον Aegean Voice 107,5 – Η Φωνή του Αιγαίου και στην εκπομπή ‘’Εκατέρωθεν’’ με την Δανάη Μαύρου στις 7 Φεβρουαρίου μίλησε ο  Βουλευτής Κυκλάδων & Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης. Αφορμή της συζήτησης η επίσκεψη του κ. Βρούτση σε Πάρο, Αντίπαρο και Νάξο και οι συναντήσεις που είχε με εκπροσώπους  της αυτοδιοίκησης και των φορέων των νησιών.

ο κ. Βρούτσης μίλησε για την  επίσκεψη του στη ν Πάρο την Αντίπαρο και την Νάξο κάνοντας λόγο «για ένα χρονικό διάστημα όπου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με πολύ κόσμο και να πραγματοποιήσουμε ταυτόχρονα πολιτικές δραστηριότητες όπως το κόψιμο της παραδοσιακής Άγιο βασιλόπιτας όπου η Ν.Δ  είναι πιστή στις παραδόσεις της και ήταν και μια ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο και να ανταλλάξουμε σκέψεις, ιδέες και προτάσεις για το αύριο και το μέλλον».

Στην συνέχεια της συζήτησης κράτησε την άποψη ότι «τα προβλήματα υπήρχαν και θα υπάρχουν όμως η βάση είναι να μην κοροϊδεύεις και να μην λες ψέματα». Παράλληλα τόνισε την έκπληξη του από τον επαγγελματικό κόσμο των Κυκλάδων και κυρίως αυτή των ξενοδόχων ότι «παρά την αυξημένη τουριστική περίοδο και την  αύξηση της επισκεψημότητας δεν μπορούνε να αποταμιεύσουν χρήματα και ότι κέρδος έχουνε καλούνται να το πληρώνουν σε φόρους και εισφορές που τους έχουν πνίξει».

Τέλος και ύστερα από σχετική ερώτηση για το μεταφορικό ισοδύναμο χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως «τον μεγαλύτερο ψεύτη που έχει περάσει στην ιστορία του πολιτικού συστήματος διότι ότι είπε ήταν ψέμα μέχρι σήμερα καθώς ακόμα και στον προϋπολογισμό που ψηφίστηκε για το 2018 δεν υπήρχε ούτε ένα ευρώ για το μεταφορικό ισοδύναμο».