Λ. Βερύκοκκος «το ζήτημα είναι να πάμε όλοι μαζί μπροστά»

Φωτογραφία του Λευτέρης Βερύκοκκος.

 

 

Στον Aegean Voice 107,5 – Η φωνή του Αιγαίου και στην εκπομπή ‘’Εκατέρωθεν” με την Δανάη Μαύρου μίλησε ο πολιτικός μηχανικός και μέλος της Τοπικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ Νάξου, Λευτέρης Βερύκοκκος. Αφορμή της συζήτησης τα προβλήματα ανακύκλωσης και οι μπλε κάδοι.

Ο κ. Βερύκοκκος δήλωσε ότι «κινούμαστε στη σωστή κατεύθυνση, γίνονται βήματα αν και η αίσθησή μου είναι ότι προχωράμε πολύ αργά».

Συνέχισε θέτοντας το ερώτημα «γιατί δεν έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα όλα αυτά που έπρεπε?», αναφερόμενος σε συγκεκριμένες προτάσεις που αφορούσαν το τοπικό σχέδιο δράσης, όπως τα πράσινα σημεία τα οποία και ανέλυσε με ακρίβεια.

Μίλησε ακόμα για τους μπλε κάδους επισημαίνοντας τα λάθη σ’ αυτή τη διαδικασία εξηγώντας ότι θα έπρεπε να υπάρχουν ξεχωριστοί κάδοι για κάθε κατηγορία ανακυκλώσιμου υλικού και όχι ένας κάδος για όλα.

Μέσα στ’ άλλα τόνισε ότι ο Δήμος Νάξου & Μικρών Κυκλάδων θα έπρεπε να έχει προχωρήσει σε σχετική ενημέρωση στους δημότες για την ανακύκλωση και να τους έχει ευαισθητοποιήσει όσον αφορά τα οφέλη της, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Τσολάκης δίνει πραγματική μάχη, όμως το ζήτημα είναι η συλλογική προσπάθεια.

Κλείνοντας, τόνισε χαρακτηριστικά πως «το ζήτημα είναι να πάμε όλοι μαζί μπροστά»