Συνέντευξη του Δημοτικού Σύμβουλου και εντεταλμένου σε θέματα ανακύκλωσης Γιάννη Τσολάκη

Στον Αegean Voice 107,5 και στην εκπομπή ”Εκατέρωθεν” με τη Δανάη Μαύρου ,μίλησε ο Δημοτικός Σύμβουλος και εντεταλμένος για θέματα ανακύκλωσης , υπεύθυνος της λειτουργίας αποκομιδής απορριμάτων και της εφαρμογής του Κανονισμού Καθαριότητας  Γιάννης Τσολάκης .

Στη διάρκεια της συνέντευξης ανάμεσα στα άλλα τόνισε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η λειτουργεία της ανακύκλωσης , με την τοποθέτηση τριακοσίων (300) μπλέ κάδων και την άφιξη ενός απορριματοφόρου πρέσας για τα ανακυκλώσιμα που παρέχοντε σύμφωνα με την υποχρέωση ως δωρεά από τη Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης στο Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων .

Με ευθύνη της εταιρείας θα ξεκινήσει σύντομα η λειτουργεία του ΚΔΑΥ (Κέντρο Διαλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών) , για τη διαδικασία δεματοποίησης και μεταφοράς των ανακυκλώσιμων εκτός Νάξου.

Απέδωσε για την καθυστέρηση έναρξης λειτουργείας της στη γραφειοκρατία.

Αναφέρθηκε τέλος στην ενημερωτική καμπάνια η οποία θα πραγματοποιηθεί σε σχολεία και γειτονιές με ευθύνη της Ελληνικής Εταιρείας Ανακύκλωσης , καθώς και στον προγραμματισμό εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού του τομέα καθαριότητας.