Ο Aegean Voice 107,5 χορηγός επικοινωνίας του Naxos Adventure Rally

Για πρώτη φορά στη Νάξο ένα ίσως από τα μεγαλύτερα γεγονότα μοτοσικλέτας για το νησι μας.

Το NAXOS ADVENTURE RALLY 2017 θα φιλοξενήσει λάτρεις της περιήγησης από όλο τον κόσμο ενώ μαζί μας θα βρίσκονται ονόματα της εγχώριας και παγκόσμιας σκηνής όπως ο Βασίλης Ορφανός και ο αυστραλός Αdam Riemman.

Συγκεκριμένα 3 ημέρες οδηγικης απόλαυσης σε κάθε γωνιά της Νάξου μαζί με όλους εσάς.
Το δρώμενο ξεκινά την Παρασκευή 28 Απριλίου και ώρα 20:30 στο cafe cream για να γνωρίσουμε από κοντά τους επισήμους καλεσμένους μας και αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Βασίλη Oρφανό και τον Adam Riemman.

Θα ακολουθήσει οπτικοακουστικό υλικό από τον Βασίλη Ορφανο και παρουσίαση το γνωστού μοναδικού αγώνα Paris Dakar με πολύ συζήτηση και πολλές ερωτήσεις.
Συνεχίζουμε το Σάββατο 29 Απριλίου το πρωί στις 8:30 έναντι του δημαρχείου σε ένα χώρο ειδικά διαμορφωμένο ο Adam Riemman και ο Βασίλης Ορφανός θα μας επισημάνουν τεχνικά θέματα και πρακτικές οδήγησης στο βουνό για την πιο ασφαλή μας περιήγηση.
Εκεί στο κιόσκι της γραμματείας θα γίνουν όλα τα απαραίτητα όπως : εγγραφές συμμετεχόντων – παραλαβή αριθμών – διάφορες σημαντικές οδηγίες κ.τ.λ Στις 12:00 το μεσημέρι θα δοθεί η εκκίνηση αυτού του περιηγητικού NAXOS ADVENTURE RALLY που σίγουρα θα μας γεμίσει όλους με μοναδικές εμπειρίες.
Επιστροφή αργά το απόγευμα στο κέντρο της πόλης .

Κυριακή 30 Απριλίου και ώρα 9:00 το πρωί ραντεβού στον χώρο της γραμματείας και προετοιμασία για την εκκίνηση της δεύτερης μέρας.
Επιστροφή νωρίς το απόγευμα στο κέντρο της πόλης.

Και το βραδάκι στην πλατεία Πρωτοπαπαδάκη θα βρεθούμε όλοι μαζί να χορέψουμε μιας και θα μας τιμήσει με την παρουσία του το χορευτικό του φιλωτίου ,θα τσιμπήσουμε νοστιμότατους μεζέδες ,θα έχουμε και 2 κληρώσεις και πολλά άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Το βασικότερο είναι ότι θα είμαστε όλοι εκεί και θα δούμε από κοντά τις μοτοσυκλέτες και τους αναβάτες του NAXOS ADVENTURE RALLY 2017 και θα περάσουμε όλοι τέλεια.
Τώρα την 1 Μαΐου όποιος από τους συμμετέχοντες θέλει μπορεί να μείνει στο νησί μας και να χαλαρώσει με την παρέα μας φυσικά και την μοναδική φιλοξενία μας.
Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Νάξου σας περιμένει όλους εκεί…… !!!

Και εάν παρατηρήσατε δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για ένα και μονό λόγο.

ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ …..