1ο Κυνηγι Θησαυρου του Aegean Voice 107,5 FM

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ο Aegean Voice 107,5 «ανοίγει» το Τριώδιο οργανώνοντας ένα «Μεγάλο Παιχνίδι Πόλεως», για μικρούς και μεγάλους, στα πλαίσια των καρναβαλικών του εκδηλώσεων.

Το παιχνίδι αυτό θα λάβει χώρα σε ένα μεγάλο κομμάτι της Χώρας Νάξου και δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο σταθμό μέχρι το πρωί της Κυριακής στις 10πμ, έχοντας σχηματίσει ομάδα 3 έως 5 ατόμων.

Οι συμμετέχοντες σε αυτό θα κληθούν να κινηθούν μέσα στη Χώρα Νάξου λύνοντας γρίφους, να χρησιμοποιήσουν την εξυπνάδα τους, απαντώντας έξυπνες ερωτήσεις ή ερωτήσεις γενικών γνώσεων, τη φαντασία τους σε απίθανες καλλιτεχνικές και τρελές απαιτήσεις και να συνεργαστούν μεταξύ τους εκτελώντας διασκεδαστικές αθλητικές απαιτήσεις!!

Σε αυτό το Κυνήγι Θησαυρού, που είναι το πρώτο από μια σειρά Adventure Games που θα οργανώσει ο Aegean Voice, θα μπορούν να συμμετάσχουν στις ομάδες και παιδιά, αρκεί να είναι άνω των 12 ετών ή να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα.

Το κόστος συμμετοχή είναι στα 2€ ανά άτομο και στους νικητές θα δοθούν έπαθλα, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν από κάποιο αναμνηστικό!

Ο Aegean Voice 107,5 σας περιμένει λοιπόν όλους το πρωινό της πρώτης Κυριακής των Αποκριών, έξω από το στούντιο του σταθμού, πίσω από το Σούπερ Μάρκετ της ΕΑΣ, στην Παραλία της Χώρας Νάξου. Το παιχνίδι ξεκινάει στις 11πμ.