Current track

Title

Artist


1st Circus Convention of Cyclades Cycladia positive island

Written by on 6 Ιουλίου, 2022

Το 1ο Συνέδριο Τσίρκου Κυκλάδων πραγματοποιείται στην Κυκλάδα από τις 7 έως τις 10 Ιουλίου. Συμμετέχουν καλλιτέχνες από Αθήνα, Χιλή, Αυστρία και ΗΠΑ. Υπάρχουν εργαστήρια το απόγευμα και σόου καμπαρέ τσίρκου το βράδυ.

Όλα τα εργαστήρια διαρκούν 3 ημέρες, 3 ώρες την ημέρα. Ξεκινούν στις 6 το απόγευμα και τελειώνουν στις 21:00 την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο. Το κόστος συμμετοχής είναι 75 ευρώ.

Το Circus Cabaret Show ξεκινά στις 21:30 την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή. Η είσοδος είναι δωρεάν όλες τις ημέρες.

Ένα ειδικό εργαστήρι Τσίρκο για παιδιά πραγματοποιείται την Κυριακή το πρωί στις 11 π.μ. Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ ανά παιδί ή 10 ευρώ για κάθε αδερφό.

 

Εγγραφές και πληροφορίες: +30 22850 32678 . info@cycladia.org

 

The 1st Circus Convention of Cyclades is taking place at Cycladia from 7 till 10 of July. Artists from Athens, Chile, Austria and U.S.A. are participating. There are workshops at the afternoon and circus cabaret show in the night.

All workshops last 3 days, 3 hours per day. They start at 6 p.m. and finish at 9 p.m. on Thursday, Friday and Saturday. The cost of participation is 75 euro.

The Circus Cabaret Show starts at 9:30 p.m. on Friday, Saturday and Sunday. Entrance is free all days.

A special workshop Circus for Children is taking place on Sunday morning at 11 a.m. The cost of participation is 15 euro per child, or 10 euro for every sibling.

 

Registrations and info: +30 22850 32678 . info@cycladia.org

Εναέρια, Πανιά, Σχοινί με την Ιλεάνα Παππά
7, 8 & 9 Ιουλίου στις 6 μ.μ.
Dani

Η Ιλεάνα γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρή ηλικία ασχολείται με τον κλασσικό και τον σύγχρονο χορό. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια στην Ελλάδα αλλά και στην Ισπανία και τη Σουηδία. Έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις σε θέατρα της Αθήνας, ενώ από το 2012, άρχισε να διερευνά και διαφορετικές μορφές κίνησης όπως τα ακροβατικά, ο αυτοσχεδιασμός και τα εναέρια ακροβατικά. Έχει παρακολουθήσει εντατικά σεμινάρια από καταξιωμένους καλλιτέχνες και δασκάλους και έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 2016 συμμετείχε με την ομάδα Iraqi Bodies στην παράσταση Rite of Exile στη Στοκχόλμη και στο Γκέτεμποργκ, συνδυάζοντας τα εναέρια ακροβατικά με τον σύγχρονο χορό και την τεχνική suzuki. Το 2019 συμμετείχε στην παράσταση Νorma των La Fura dels Baus στο Ηρώδειο στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με το social circus μέσω παραστάσεων και εκπαιδευτικών εργαστηρίων σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες και κυρίως σε παιδιά. Έχει συνεργαστεί με διάφορες ομάδες όπως οι Sea Clown Circus και οι Flying Seagulls σε παραστάσεις και σεμινάρια στο camp του Καρά Τεπέ στη Σάμο αλλά και σε δομές και camp στην Αθήνα. Στα πλαίσια της Ελευσίνας Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2023, και σε συνεργασία με γάλλους ακροβάτες και μουσικούς τον τελευταίο χρόνο συμμετέχει σε residencies σε Ελλάδα και Γαλλία δημιουργώντας από κοινού παραστάσεις work in progress. Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια διδάσκει εναέρια ακροβατικά σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες σε διάφορες σχολές της Αθήνας.

Κόστος συμμετοχής : 75 ευρώ

Dani
Ζογκλερικά με τον Juan Daniel Molina
7, 8 & 9 Ιουλίου στις 6 μ.μ.

Καλλιτέχνης και πολιτιστικός διευθυντής από Χιλή, με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας, έχει συμμετάσχει ως καλλιτέχνης και δάσκαλος στα κύρια συνέδρια στη Νότια Αμερική, καθώς και σε διάφορες παραστάσεις και φεστιβάλ.

Εκπαιδεύεται συνεχώς σε διάφορους τομείς και ως δάσκαλος μέσα από το σεμινάριο του «σώμα, αντικείμενο και μνήμη»

Κόστος συμμετοχής : 75 ευρώ

manuk

Κλόουν με την Μανώλη Καρυωτάκη

7, 8 & 9 Ιουλίου στις 6 μ.μ

Ο Μανώλης Καρυωτάκης γεννήθηκε κλαίγοντας στην Αθήνα το 1975. Αφού αφιέρωσε αρκετό χρόνο από τους πρώτους μήνες της ζωής του στο κλάμα, ανακάλυψε επιτέλους και το γέλιο. Από τότε άρχισε να καλλιεργεί την αίσθηση του χιούμορ, μέχρι που αποφασίστηκε να γίνει αστείος στα σοβαρά. Ξεκίνησε λοπόν να εκπαιδεύεται και στη συνέχεια να εργάζεται ως παλιάτσος.

Μεταξύ άλλων έχει εμφανιστεί με το cirko cachivache, το seaclown sailing circus, την ομάδα commedia del’ Arte al’ improvisata, τον θίασο τσιριτσάντσουλες, τους αδελφούς Κουκουμπάγιαν, αλλά και ως σόλο παλιάτσος σε δρόμους, πλατειές, πάρκα, θέατρα, ιστιοπλοϊκά. στην Ελλάδα και σε άλλα μέρη του πλανήτη.

Εκπαιδεύει μικρούς και μεγάλους στο τσίρκο, το θέατρο, το kung-fu και το tai chi, ενώ παραδίδει και σεμινάρια “υπεύθυνης βλακείας”.

Κόστος συμμετοχής : 75 ευρώ

κόρη

Τσίρκο για Παιδιά με την Jill Maglio (Circus Aid)
Κυριακή 10 Ιουλίου στις 11 π.μ

Η Jill Maglio και η Ειρήνη Ελένη Τσάμη είναι και τα δύο μέρη του CircusAid και ασχολούνται με τις τέχνες του τσίρκου πάνω από 15 χρόνια. Οι σπεσιαλιτέ τους περιλαμβάνουν χορό της φωτιάς, χούλα χουπ, εναέριο χορό και ζογκλερικά.

Δεσμεύονται να δημιουργήσουν προσιτητές εμπειρίες τσίρκου για ανθρώπους όλων των ικανοτήτων, μοιράζοντας τα πολλαπλά που εγγράφονται στο τσίρκο ως μια μορφή τέχνης για τη δημιουργία κοινοτήτων.

Κόστος συμμετοχής : 15 ευρώ (από 10 ευρώ για αδέλφια)

Ιστοσελίδα: cycladia.org
Facebook: Cycladia Culture
Instagram: cycladia_naxos
Τηλέφωνο: +30 22850 32678
Email: info@cycladia.org
Διεύθυνση: Cycladia . Δαμαλάς . Νάξος . 84302

 

 

 

Κυκλαδία . Δαμαλάς . Νάξος . +30 22850 32678
info @ cycladia . org

Αφήστε ένα email:
και ένα όνομα:
για να ενημερώνεστε για τις εκδηλώσεις μας.
Google Μετάφραση
Πρωτότυπο κείμενο
Website: cycladia.org Facebook: Cycladia Culture Instagram: cycladia_naxos Telephone: +30 22850 32678 Email: info@cycladia.org Address: Cycladia .