Δημήτρης Αναγνώστου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε Ηλεκτρονικός Μηχανικός και Μηχανικός Τηλεπικοινωνιών & Η/Υ στο University of Surrey στην Αγγλίας και στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Έχει εργαστεί ως Project Manager σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλ/νιών στην Ελλάδα.

Η 1η του επαφή με το ραδιόφωνο ήταν το 2003, σε τοπικό σταθμό του Πειραιά, όπου είχε τη δική του βραδινή μουσική εκπομπή «Μελωδίες στο Ρυθμό της Καρδιάς».

Τα τελευταία 10 χρόνια, παράλληλα με την καριέρα του στις Τηλεπικοινωνίες και στο χώρο της Διαφήμισης, ασχολείται επαγγελματικά με τους Street Latin χορούς, διδάσκοντας σε μεγάλες σχολές στην Αθήνα και οργανώνοντας, με την ομάδα του «Street Latin Danzart», μουσικό-χορευτικές εκδηλώσεις σε διάφορα μέρη & clubs.

Τα τελευταία 4 χρόνια διδάσκει χορό στο Motus Dance Studio της Χώρας Νάξου, έχοντας οργανώσει Street Latin events σε όλα σχεδόν τα μεγάλα Clubs του νησιού.

Σημαντικά επηρεασμένος από τα τρία του μεγάλα ταξίδια στην Αμερική (Κούβα, Χιλή & Η.Π.Α.), εύχεται να καταφέρει, μέσα από τoν Aegean Voice, να μεταδώσει στις αλέγρες Κυκλάδες την αγάπη του για τη μουσικο-χορευτική λάτιν κουλτούρα, και η «Compania Latina» να γίνει μια παρέα που θα πάει 1000 & 1 ταξίδια-παραμύθια στις μουσικές του κόσμου!