Λ. Θεόφιλος «Το Νοσοκομείο Σάμου χρειάζεται μόνο κάποιες στοχευμένες παρεμβάσεις, τις οποίες κατανόησε και ο Υπουργός».

Σχετική εικόνα

Ο Διοικητής του Νοσοκομείο Σάμου Λάζαρος Θεόφιλος, μίλησε στον Aegean Voice 107.5 FM- Η Φωνή του Αιγαίου και στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» με τη Δανάη Μαύρου

 

Αφορμή της συζήτησης η πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Υγείας στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου και ο  απολογισμός του έργου.

 

ο κος Θεόφιλος μίλησε για «θετικό αποτέλεσμα με πολύ κόπο δεδομένου και της κατάσταση στην οποία παραλάβαμε. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Στην συνέχεια της συζήτησης επισήμανε ότι «κάθε επίσκεψη πλέον στο αντίστοιχο νοσοκομείο συνοδεύεται και από έναν απολογισμό της θητείας  των διοικητών τους οποίους έχει διορίσει σημερινή κυβέρνηση και σημερινή πολιτική ηγεσία. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν έγινε και ο δικός μας απολογισμός».

 

Τέλος μίλησε για τη λειτουργία του νοσοκομείου και την ανάπτυξη του,  καθώς πλέον γίνονται και κανονικά χειρουργεία στο νοσοκομείο με πολλές μονάδες λειτουργίας.

 

Κλείνοντας τη συζήτηση και όσον αφορά τη λειτουργία του νοσοκομείου ανέφερε ότι «με τρεις κινήσεις σε επίπεδο αριθμητικό στο προσωπικό το νοσοκομείο αυτό θα είναι επαρκέστατο με τις βάρδιες του,  τις υπηρεσίες που πρέπει να προσφέρει και χρειάζεται μόνο κάποιες στοχευμένες παρεμβάσεις,  τις οποίες κατανόησε  και ο Υπουργός».