Γ. Κορρές «Υπάρχει ένας αποπροσανατολισμός ως προς τον κόσμο και οδηγούν τον λαό να αλλάξει διαχείριση και όχι πολιτική»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΡΕΣ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΑΞΟΣ

Ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Γιάννης Κορρές μίλησε στις 7 Μαΐου  στον Aegean Voice 107.5 FM- Η Φωνή του Αιγαίου και στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» με τη Δανάη Μαύρου. Αφορμή η συζήτηση που έγινε για το τεχνικό πρόγραμμα 2018 του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.

Ο κ. Κορρές δήλωσε πως «καταψηφίσαμε το τεχνικό πρόγραμμα διότι θεωρούμε ότι προγραμματίζονται μόνο έργα μικρών παρεμβάσεων που δεν ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων όπως υποδομές οι οποίες θα διασφαλίζουν την υγεία, την ασφάλεια και εργασία των κατοίκων καθώς επίσης απουσιάζουν έργα αντισεισμικής και αντιπυρικής θωράκισης αλλά και σχολικές υποδομές. Εμείς λοιπόν κρίνουμε ότι στην ουσία γίνετε μια διαχείριση από την  Δημοτική Αρχή των χρημάτων που δίνονται, χωρίς προγραμματισμό και χωρίς μελέτες με αποτέλεσμα να εντασσόμαστε τελευταία στιγμή σε προγράμματα και τελικά να τα χάνουμε.

Στην συνέχεια της συζήτησης τόνισε πως «γενικά υπάρχει ένας αποπροσανατολισμός ως προς τον κόσμο και οδηγούν τον λαό να αλλάξει διαχείριση και όχι πολιτική», αναφερόμενος στην  γενική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Τέλος σχολίασε σχετικά με το νέο νομοσχέδιο ‘’Κλεισθένης’’ για την  τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «το νέο νομοσχέδιο έρχεται να ισοβατίσει τα δύο προηγούμενα» (σ.σ Καλλικράτη, Καποδίστρια) .