Ν. Βενάκης «Πάντα από τα γραφεία της Περιφέρειας έχουμε θετικά αποτελέσματα».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΒΕΝΑΚΗΣ

 

 

Ο Έπαρχος Π.Ε. Μήλου Νικόλαος Βενάκης μίλησε στις 30 Απριλίου  στον Aegean Voice 107.5 – Η Φωνή του Αιγαίου και στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» με τη Δανάη Μαύρου. Αφορμή της συζήτησης η συνάντηση του, με τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων και την  τεχνική σύσκεψη με τους αρμόδιους προϊστάμενους του τμήματος που έχουν να κάνουν με μελέτες και έργα για την Περιφερειακή ενότητα την οποία εκπροσωπεί.

Ο κ. Βενάκης μίλησε για τα έργα που πρέπει να προχωρήσουν άμεσα, υπογραμμίζοντας ότι «πάντα από τα γραφεία της Περιφέρειας έχουμε θετικά αποτελέσματα».

Στην συνέχεια της συζήτησης σχετικά με την επίσκεψη του στα γραφεία του Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λεονταρίτη τόνισε πως  «συζητήθηκαν κάποια καινούργια έργα που πρέπει να γίνουν και σε κάποια από αυτά έχει ήδη δοθεί μελέτη και δρομολογούνται». Υπογραμμίζοντας πως για «το λιμάνι στα Πολώνια έχει δοθεί αυστηρή εντολή και μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα έχει επικαιροποιειθεί η μελέτη, προκειμένου να δούμε που θα το εντάξουμε ώστε να γίνει το λιμάνι».

Τέλος μίλησε για τα ζητήματα των νησιών και για τη  πορεία που θα έχει το φετινό καλοκαίρι όπου όπως σημείωσε «βάση των κρατήσεων θα είναι ένα πολύ καλό καλοκαίρι».