ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΝΑΞΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για συνδεσμος πολυτεκνων εκλογες

Ο Σύνδεσμος Πολυτέκνων Νάξου συγκάλεσε συνέλευση  την Κυριακή 15 Απριλίου στις 10.30 π.μ με σκοπό την εκλογή του νέου Διοικητικού  Συμβουλίου του. η συνέλευση έλαβε χώρα στο γραφείο του Συλλόγου και τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν : 1.Λογοδοσία απερχόμενου Δ.Σ. και 2. Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

Ακολουθεί η ανακοίνση του Συνδέσμου Πολυτέκνων.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΝΑΞΟΥ

Πληροφορούμε τα μέλη μας ότι θα πραγματοποιηθούν εκλογές  στις 29 Απριλίου 2018 στο γραφείο του Συνδέσμου απ΄τις 09:00 π.μ. έως 18:00 μ.μ.

Όποιο μέλος επιθυμεί να δηλώσει υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, για την Εξελεγκτική Επιτροπή ή για πάρεδρο στα νησιά Αμοργού και Πάρου θα πρέπει να καταθέσει αίτηση στο γραφείο του Συλλόγου από την Δευτέρα 16/4/18 μέχρι και την Πέμπτη 19/4/18 και ώρες 09:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τη συνεργασία του επίσης την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου και τον ‘ΘΕΟΦΙΛΟ’ μη κυβερνητικό οργανισμό για την προσφορά τους στα μέλη μας.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος