Δ. Μπάϊλας «Το μόνο το που τους ενδιαφέρει είναι να βρίσκονται σε καρέκλα εξουσίας καθώς δεν υπάρχει μαχητικότητα αλλά ούτε διεκδίκηση».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΙΛΑΣ

Ο πρώην Νομάρχης Κυκλάδων, Δημήτρης Μπάϊλας, μίλησε στις 9 Μαρτίου στον Aegean Voice 107,5  – Η Φωνή του Αιγαίου και στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» με τη Δανάη Μαύρου. Αφορμή της συζήτησης η σκληρή κριτική που άσκησε ως εκπρόσωπος του κινήματος αλλαγής στις Κυκλάδες για την  κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ενδοεπικοινωνία των Κυκλάδων.

 

Ο κ. Μπάϊλας χαρακτήρισε «τραγικό το γεγονός ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν έχει ασχοληθεί ποτέ επισταμένα με το πρόβλημα των ενδοεπικοινωνιών στις Κυκλάδες ώστε να δώσει μια ολοκληρωμένη πρόταση και λύση».

Στην  συνέχεια της συζήτησης επισήμανε πως «την  μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι βουλευτές διότι δεν ενδιαφέρονται για το Νομό,  καθώς μεγάλη ευθύνη έχει και η Περιφέρεια γιατί ποτέ ο Περιφερειάρχης δεν έχει ασχοληθεί με αυτό το ζήτημα». Υπογραμμίζοντας πως «η επίσκεψη του κ. Λεονταρίτη στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ενδεχομένως να έγινε ύστερα από την έγγραφη  διαμαρτυρία των Δημάρχων των Δυτικών Κυκλάδων». Παράλληλα σημείωσε πως «υπήρχαν υποσχέσεις πως θα υπάρχουν τρία και τέσσερα πλοία στις Κυκλάδες όσον αφορά τις ενδοεπικοινωνίες και έχουμε φτάσει στο  εξής ένα». Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος σημείωσε πως «πιστεύω ότι φταίει το γεγονός πως υπάρχουν άνθρωποι που το μόνο το οποίο τους ενδιαφέρει είναι να βρίσκονται σε καρέκλα εξουσίας καθώς δεν υπάρχει μαχητικότητα αλλά ούτε διεκδίκηση».