Α. Βασαλάκης «Η καθαριότητα από το Δήμο κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου και καθ’όλη την διάρκεια του έτους θα λειτουργήσει ομαλά;;;».

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ

 

 

 

Ο Σύμβουλος της παράταξης «Πολίτες για τα νησιά μας» Αντώνης Βασαλάκης, μίλησε στον Aegean Voice 107,5  – Η Φωνή του Αιγαίου και στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» με τη Δανάη Μαύρου. Αφορμή της συζήτησης η κοινή ανακοίνωση της Μείζονος και Ελάσσονος μειοψηφίας και το Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Μαρτίου σχετικά με το αίτημα που επέβαλε ο Δήμος για την  πρόσληψη εποχικού προσωπικού.

 

Ο κ . Βασαλάκης μίλησε για την γραπτή ανακοίνωση που γίνετε πρώτη φορά από τις δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων τη » Νησιωτική Πολιτεία» και τους »Πολίτες για τα νησιά μας», όπου όπως  τόνισε «μέσα από την  ανακοίνωση μας εκφράσαμε την ανησυχία μας για τη  τύχη που θα έχει το αίτημα του Δήμου όσον αφορά την πρόσληψη εποχικού προσωπικού».

Στην συνέχεια της συζήτησης και αναφερόμενος στο έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής επισήμανε πως «το μεγαλύτερο πρόβλημα στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν ότι για ακόμα μια φορά ο αντιδημοκρατικός τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται την αντιπολίτευση ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. ένα πρόβλημα το οποίο μπορεί να λυθεί μόνο με την παρουσία των πολιτών στο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε ο κόσμος να καταλάβει , κάτι που το έχουμε τονίσει πολλές φορές και θα συνεχίζουμε να το τονίζουμε γιατί αυτή είναι η αρχή της Δημοκρατίας και μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων να λειτουργήσει δημοκρατικά».

Τέλος σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν στην έκτακτη συνεδρίαση του Δήμου για το αίτημα που κατέθεσε για εποχικό προσωπικό συνολικά δεκαεννέα ατόμων για τους τομείς καθαριότητας  και ύδρευσης και το εύλογο ερώτημα «αν η καθαριότητα από το Δήμο κατά την διάρκεια της τουριστικής περιόδου και καθ’όλη την διάρκεια του έτους θα λειτουργήσει ομαλά».