Μ. Μπαρδάνης «Η Νάξο θα μπορούσε να αποκτήσει καταδυτικό πάρκο»

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΠΑΡΔΑΝΗΣ ΜΑΝΟΛΗΣ

O ιδιοκτήτης & ιδρυτής του καταδυτικού κέντρου Naxos Diving Μανόλης Μπαρδάνης μίλησε στον Aegean Voice 107,5 – H φωνή του Αιγαίου και στην εκπομπή ‘’Carpe Diem’’ με τους Νικόδημο Λιανό και Μανόλη Ζευγώλη. Αφορμή της συζήτησης η συμμετοχή του στην 2η έρευνα που πραγματοποιήθηκε υπό την διεύθυνση της προϊσταμένης της εφορίας Ενάλιων Αρχαιοτήτων που πραγματοποιήθηκε σε θέση αυξημένου ενδιαφέροντος όπου εντοπίστηκαν σημαντικά ευρήματα.

Ο κ. Μπαρδάνης εξήγησε  τους λόγους της επιλογής του να λειτουργήσει το καταδυτικό κέντρο Naxos Diving  στον Κάμπο της Κωμιακής αλλά και τους  λόγους που τον οδήγησαν να ασχοληθεί επαγγελματικά με την κατάδυση. Παράλληλα σημείωσε πως θα μπορούσε η Νάξο να αποκτήσει καταδυτικό πάρκο το οποίο θα μπορούσε να προσελκύσει ένα μεγάλο μέρος του καταδυτικού τουρισμού διότι υπάρχουν ενδιαφέροντες καταδυτικοί προορισμοί.

Στην συνέχεια της συζήτησης μίλησε για την εμπλοκή του και το πως προέκυψε η συνεργασία του στην συγκεκριμένη έρευνα καθώς και για τις πολύτιμες πληροφορίες που προσέφερε βάση των γνώσεων και των εμπειριών του.