Γ. Μαργαρίτης «θα πρέπει να γίνει ένα δεύτερο λιμάνι εμπορικό»

Στον Aegean Voice 107,5 – Η φωνή του Αιγαίου και στην εκπομπή  ‘’Εκατέρωθεν’’ με την Δανάη Μαύρου μίλησε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών – Ακτοπλοΐας και Επικοινωνίας, Έπαρχος Νάξου  Γιάννης Μαργαρίτης. Αφορμή της συζήτησης τα γυρίσματα της ταινίας Ινδικής παραγωγής ΄΄ΒOLLYWOOD’’ στη Νάξο.

Σχετικά με τα γυρίσματα,  οι ηθοποιοί και η παραγωγή αποτύπωσαν τις καλύτερες εντυπώσεις από τη Νάξο, σημειώνοντας παράλληλα ότι εξαιτίας της μεγάλης προβολής της ταινίας και το γεγονός ότι ήδη την έχουν προαγοράσει 5000 αίθουσες θα έχουμε εμφανή άνοδο τουρισμού το 2018.

Στην συνέχεια της συζήτησης αναφέρθηκε στην Ορεινή Νάξο και συγκεκριμένα στην Κόρωνο  για τις μεγάλες καταστροφές από τις φωτιές που έπληξαν την περιοχή και την επίσκεψη του Προϊσταμένου πολιτικής προστασίας,  όπου και έγινε ανάλογη μελέτη η οποία έχει ήδη σταλεί στη Σύρο για την χρηματοδότηση  των έργων.

Μέσα σε άλλα μίλησε για το συμβούλιο ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών σχετικά με τις αποφάσεις που πάρθηκαν και τη συζήτηση στο Σ.Α.Σ (Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών) για την καινούργια περίοδο δρομολογίων του 2018 καθώς και στα προβλήματα που αφορούν το λιμάνι της Ραφήνας, διαβεβαιώνοντας μας όμως ότι τα ίδια και περισσότερα πλοία θα παραμείνουν εντός γραμμής για τα νησιά μας.